Mijn naam is Maurice Visser en ik ben 45 jaar oud. Ik ben geborgen en getogen in Zevenaar. Ik woon samen met Chantal en onze zoon Quint.
In het dagelijks leven ben ik adviseur hypotheken en verzekeringen bij Bongers & Lemmers te Bemmel.
Van kinds af aan ben ik opgegroeid met carnaval. Eind jaren tachtig zelfs een aantal jaren bij de jeugdraad van destijds GZK gezeten. Ook ben ik lid geweest van carnavalsvereniging De Schuumkoppen waar ik in de raad van elf heb gezeten In het seizoen 2006-2007 ben ik zelfs zaalprins geweest.
Nu vier ik al jaren carnaval met groep G’noe.
Doordat Chantal leidster werd en Quint plaats nam in de jeugdraad, kom je meer met het bestuur van Boemelburcht in aanraking. En al helemaal afgelopen jaar toen Quint jeugdprins werd.
Ik kijk er naar uit om er samen iets moois van te maken.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten