Geef uw mening over carnaval!

Mijn naam is Stijn van Helmondt, socioloog en momenteel ben ik bezig met de Master ‘Social and Cultural Science’ aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voor mijn scriptie doe ik onderzoek naar de sociale impact van carnaval en corso. Momenteel ben ik bezig met het verzamelen van de data over het carnaval. Hiervoor heb ik een vragenlijst opgesteld, het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Het is van groot belang dat zo veel mogelijk mensen de vragenlijst invullen.

Ik ben op zoek naar mensen die wel EN mensen die niet bezig zijn met het voorbereiden van en/of deelnemen aan de carnavalsoptocht. Het is belangrijk om te onthouden dat de vragenlijst als individu ingevuld moet worden en niet als hele groep zijnde.

U zou mij enorm helpen als u ook meedoet aan dit onderzoek? Vul de vragenlijst in door op de onderstaande link te klikken.

Link naar vragenlijst.

Stijn van Helmondt
www.onderzoek-carnaval-corso.nl

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten