Hallo, mijn naam in Vincent van Toor, 46 jaar jong 😉 , ik woon samen met mijn vrouw Caroline en onze prachtige kids Vera en Eric aan de Vondellaan in Zevenaar. In mijn dagelijks leven werk ik als preventiemedewerker bij de gemeente Arnhem. Veiligheid is zeg maar echt mijn ding, dat kan ik helemaal kwijt in mijn baan!
In mijn vrije tijd maak ik graag leuke uitstapjes met mijn gezin en ben ik trouw supporter bij de sportwedstrijden van mijn kids. Als het even kan trekken we er met onze sleurhut op uit. Oostenrijk is daarbij een van de favorieten. Ooit ben ik daar naar een optocht geweest, de schnaps vloog je om de oren en verder was er nog iets met beren, heksen en duivels ha ha, zo heeft ieder z’n traditie.
In mijn jeugd carnaval gevierd in Arnhem, Huissen en Velp en toen in Zevenaar ontdekt hoe je echt Carnaval viert!
Ik vind het super gaaf dat ik met een leuke groep mensen kan bijdragen aan een mooie traditie. We gaan ons inzetten om er met elkaar weer een mooi feest van te maken.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten